stcrt-2009-19643-001.png Ontwerpbestemmingsplan It Tiltsje, Beetgum

Burgemeester en wethouders maken bekend dat met ingang van maandag 21 december 2009 gedurende zes weken ter inzage ligt het ontwerp bestemmingsplan It Tiltsje, Beetgum. Het plan is in te zien bij de centrale balie van het gemeentekantoor, Dyksterbuorren 16 te Menaldum gedurende de openingstijden, alsmede op www.menaldumadeel.nl.

Het ontwerpbestemmingsplan heeft betrekking op een gebied gelegen aan It Tiltsje te Beetgum en maakt ter plaatse de bouw van acht woningen van het type 2 onder 1 kap mogelijk. Het plan bestaat uit een plantoelichting, bijlagen, regels en plankaart.

Alvorens het plan vast te stellen wordt eenieder in de gelegenheid gesteld zijn of haar zienswijze over het ontwerpplan naar voren te brengen. Reacties kunnen schriftelijk kenbaar worden gemaakt aan de gemeenteraad, postbus 3, 9036 ZW Menaldum. Tevens bestaat de mogelijkheid om in de termijn van zes weken mondeling een zienswijze kenbaar te maken. Hiervoor kunt u tijdens kantooruren een afspraak maken met een medewerker van de afdeling VROM (tel. 0518-452900).

Menaldum, 18 december 2009

Burgemeester en wethouders van Menaldumadeel,

de secretaris,

J.G. Kramer.

G. van Delft-Jaasma.

Naar boven