stcrt-2009-19619-001.png Vaststelling bestemmingsplan LOFAR-station ten zuiden van Oosteinde

Op donderdag 10 december 2009 heeft de raad van de gemeente Eemsmond het bestemmingsplan LOFAR-station ten zuiden van Oosteinde ongewijzigd vastgesteld.

Aanleiding

Aanleiding voor het nieuwe bestemmingsplan is het mogelijk maken van antennestations ten zuiden van Oosteinde

Ter inzage

Van vrijdag 18 december 2009 tot en met donderdag 28 januari 2010 liggen het bestemmingsplan, het vaststellingsbesluit van de gemeenteraad en de bijbehorende stukken ter inzage bij de publieksbalie in het gemeentehuis, Hoofdstraat-West 1 in Uithuizen. U kunt de bestemmingsplannen ook downloaden van www.eemsmond.nl (Nieuws → Plannen en projecten → Plannen).

In werking

Het bestemmingsplan LOFAR-station ten zuiden van Oosteinde treedt in werking op vrijdag 29 januari 2010.

Beroep

Bij de afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag kunt u tot en met 28 januari 2010 tegen het vastgestelde bestemmingsplan beroep instellen:

  • als u in een eerdere fase tijdig uw zienswijze op het ontwerp van het bestemmingsplan heeft ingediend bij de gemeenteraad;

  • als u belanghebbende bent en kunt aantonen dat u niet in staat bent geweest tijdig te reageren op het ontwerp;

  • als u belanghebbende bent en nu wilt reageren op de aangebrachte wijzigingen.

Voorlopige voorziening

Als u beroep instelt, kunt u tegelijkertijd om een voorlopige voorziening verzoeken bij de voorzitter van de afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Met een voorlopige voorziening vraagt u om de werking van het bestemmingsplan uit te stellen tot het moment dat op uw beroep is beslist.

Naar boven