stcrt-2009-19578-001.png Ontwerpbestemmingsplan ‘Binderen-Zuid I, Zuidwest’ (bestemmingsplanwijziging)

Burgemeester en wethouders van Deurne maken bekend dat met ingang van 18 december 2009 het ontwerpbestemmingsplan(wijziging) ‘Binderen-Zuid I, Zuidwest’ voor eenieder gedurende zes weken ter inzage ligt. Dit ontwerp betreft een wijziging van het bestemmingsplan ‘Binderen-Zuid I. In dit deel van het plangebied bestaan beperkingen die met een milieucirkel te maken hadden. De milieucirkel is opgeheven. Het wijzigingsplan beoogt nu de beperkingen op te heffen.

Ter inzage

Het ontwerp ligt met de daarbij behorende toelichting met ingang van 18 december 2009 gedurende zes weken ter inzage bij het klantcontactcentrum in het gemeentehuis van Deurne. U kunt hier terecht tijdens de openingstijden. Voor een ander tijdstip moet eerst een afspraak gemaakt worden.

U vindt meer informatie over dit plan op www.deurne.nl onder Projecten en plannen, ‘Binderen-Zuid I, Zuidwest’.

Indienen zienswijzen

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan eenieder mondeling of schriftelijk een zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan het College van burgemeester en wethouders van Deurne (Postbus 3, 5750 AA Deurne). Voor een mondelinge zienswijze of nadere informatie kunt u contact opnemen met de heer H. Moors van de afdeling Economie, telefoon 387 547, e-mail: h.moors@deurne.nl.

Naar boven