stcrt-2009-19571-001.png Ontwerpbestemmingsplan Landgoed Groot Grevengoed

Van 18 december2009 tot en met 28 januari 2010 ligt het ontwerp voor het bestemmingsplan Landgoed Groot Grevengoed ter inzage bij het servicepunt Bouwen, Wonen en Leefomgeving (Raadhuisplein 2), tel. (0342) 495 335. Dit plan voorziet in de realisatie van een nieuw landgoed van achtenveertig hectare met daarop plaats voor een nieuw landhuis op de bestaande woonlocatie op het perceel Koperweg 2 in Zwartebroek (één hoofdgebouw van allure met maximaal twee wooneenheden) en de ontwikkeling van nieuwe natuur ten noordoosten van de kern Zwartebroek. Het plangebied wordt globaal begrensd door aan de noordzijde de Koperweg, aan de westzijde de Vossenweg en aan de zuidzijde de Wielweg.

Het plan is ook digitaal in te zien op de gemeentelijke website (www.barneveld.nl). De betreffende documenten staan als pdf-bestanden onder de rubriek ‘Actueel’, categorie ‘Bekendmakingen’. Onder het kopje ‘Ruimtelijke Ordening’ treft u bij ‘Ontwerpbestemmingsplan Landgoed Groot Grevengoed’ de bijbehorende documenten aan.

Tijdens de vermelde periode kan eenieder bij voorkeur schriftelijk een zienswijze over dit plan naar voren brengen bij de raad. Uw schriftelijke zienswijze kunt u richten aan de raad (Postbus 63, 3770 AB Barneveld). Een schriftelijke zienswijze moet binnen de termijn aan de gemeente verzonden zijn. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u binnen de termijn een afspraak maken via telefoonnummer (0342) 495 335.

Naar boven