stcrt-2009-19554-001.png Vooraankondiging projectbesluit Reiderwolde

Overeenkomstig artikel 1.3.1. van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) en artikel 3:12 Algemene wet bestuursrecht, geven burgemeester en wethouders van Winschoten kennis van de voorbereiding van een tweetal projectbesluiten. Het eerste projectbesluit dat wordt voorbereid heeft betrekking op de aanleg van een Natuurbegraafplaats in het zuidelijke deel van het gebied Reiderwolde. Het tweede projectbesluit in voorbereiding ziet op de aanleg van een Natuurtheater en Torenpaviljoen in dit gebied.

Met toepassing van artikel 150 Gemeentewet en de gemeentelijke inspraakverordening wordt inspraak verleend bij de voorbereiding van de voornoemde besluiten.

Overeenkomstig artikel 1.3.1 lid 2 Bro delen wij u mede dat de stukken aangaande de voorbereiding van de projectbesluiten ter inzage liggen van 18 december 2009 tot 23 januari 2010. U kunt gedurende deze periode zienswijzen indienen. De voorontwerpprojectbesluiten liggen in voornoemde periode ter inzage tussen 09.00 en 12.00 uur in het stadhuis van Winschoten, Johan Modastraat 6.

Tevens kunt u de stukken raadplegen op de website van de gemeente Winschoten, www.winschoten.nl en na 1 januari 2010 op de website van de gemeente Oldambt, www.gemeente-Oldambt.nl

Naar boven