stcrt-2009-19527-001.png Vaststelling gewijzigd bestemmingsplan Wijkpark

Burgemeester en wethouders van de gemeente Westland maken op grond van het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad van Westland in zijn vergadering van 27 oktober 2009 het bestemmingsplan Wijkpark gewijzigd heeft vastgesteld. Het bestemmingsplan is gewijzigd vastgesteld ten opzichte van het eerder ter inzage gelegde ontwerp daarvan. De wijzigingen staan aangegeven in de Staat van wijzigingen die onderdeel uitmaken van het raadsbesluit. Het plan ligt vanaf 18 december 2009 gedurende 6 weken ter inzage.

Het plangebied bevat het gebied dat ligt tussen de grens met de gemeente Den Haag, ter hoogte van de VINEX-locatie Wateringseveld; de Bovendijk; De Colman; het Oosteinde.

Inzien bestemmingsplan

Het bestemmingsplan ligt ter inzage bij het Serviceloket in het gemeentekantoor te 's-Gravenzande (Van Geeststraat 1). Openingstijden:

  • maandag van 11.00 tot 12.15 uur en van 13.00 tot 16.00 uur

  • dinsdag t/m vrijdag van 09.00 tot 12.15 uur en van 13.00 tot 16.00 uur.

U kunt de stukken ook inzien op www.gemeentewestland.nl → Wonen en Leven → Bouwen en Wonen → Bestemmingsplannen.

Beroep

Tegen het gewijzigde vastgestelde bestemmingsplan kan gedurende de termijn van terinzagelegging (6 weken) beroep worden ingesteld door:

  • eenieder die tijdig tegen het ontwerpbestemmingsplan zijn zienswijze kenbaar heeft gemaakt bij de gemeenteraad;

  • een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn zienswijze bij de gemeenteraad kenbaar te maken.

  • eenieder die bedenkingen heeft tegen de wijzigingen die de raad bij de vaststelling van het bestemmingsplan heeft aangebracht ten opzichte van het ontwerpplan.

Een beroepschrift dient te worden ingediend bij: de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA te Den Haag. Het beroepschrift heeft geen schorsende werking. Dit betekent dat ondanks het beroepschrift het bestemmingsplan daags na afloop van de beroepstermijn in werking treedt, tenzij gedurende beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak is ingediend. In dat geval treedt het besluit niet in werking tot op dat verzoek is beslist.

Westland/Naaldwijk, 17 december 2009

Burgemeester en wethouders van Westland,

de secretaris,

M. van Beek.

De burgemeester,

J. van der Tak.

Naar boven