stcrt-2009-19511-001.png Vaststelling bestemmingsplan Maartenswouden, 2e herziening

Burgemeester en wethouders van Smallingerland maken bekend dat de gemeenteraad op 1 december 2009 het bestemmingsplan Maartenswouden, 2e herziening ongewijzigd heeft vastgesteld.

Het plangebied waarover voornoemd bestemmingsplan handelt, ligt aan de oostelijke zijde van het plangebied van het bestemmingsplan Maartenswouden.

Het ontwerpbestemmingsplan voorziet in de aanpassing van de plankaart met betrekking tot bouwhoogten voor het deelgebied ‘De Slinger’. Hierdoor is het mogelijk om eventueel woningen te realiseren met drie bouwlagen met een maximale bouwhoogte van 10 meter. Het bestemmingsplan is een partiële herziening van het bestemmingsplan Maartenswouden.

Het bestemmingsplan ligt, inclusief raadsbesluit, overeenkomstig het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening met ingang van 18 december 2009 tot en met 28 januari 2010 voor eenieder ter inzage in het gemeentehuis, Gauke Boelensstraat 2 in Drachten en via de website van gemeente Smallingerland (www.smallingerland.nl).

Indien u het niet eens bent met dit besluit kunt u, als u belanghebbende bent, binnen de beroepstermijn een beroepschrift indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Voor de behandeling van uw beroep is griffierecht verschuldigd.

Alleen als u tijdig zienswijzen heeft ingediend tegen het ontwerpbesluit kunt u beroep instellen, tenzij u aantoont redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest tijdig zienswijzen in te brengen.

Het besluit tot vaststelling van een bestemmingsplan treedt niet eerder in werking dan met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt.

Naar boven