stcrt-2009-19508-001.png Ontwerpbestemmingsplan Hei- en Boeicopseweg 102

Burgemeester en wethouders van de gemeente Zederik maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerp van de 2e herziening van het bestemmingsplan Buitengebied met ingang van vrijdag 18 december 2009 gedurende een aaneengesloten termijn van zes weken ter visie is gelegd op het gemeentehuis van Zederik, Prinses Marijkeweg 1, 4231 BP Meerkerk, afdeling Publiekszaken. Het ontwerp kan eveneens worden geraadpleegd op de website van de gemeente Zederik (www.zederik.nl).

Het ontwerp bestaat uit planregels en een toelichting en heeft betrekking op vervanging van de ter plaatse aanwezige woning door een woning met een maximale inhoud van 650 kubieke meter vanwege mantelzorg op de locatie, plaatselijk bekend als Hei- en Boeicopseweg 102 te Hei- en Boeicop. De plankaart, behorende bij het bestemmingsplan Buitengebied, blijft op de 2e herziening van toepassing.

Gedurende de termijn van tervisielegging kunnen door eenieder naar keuze schriftelijk (geen e-mail) of mondeling omtrent het ontwerp zienswijzen naar voren worden gebracht. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gezonden aan de raad van de gemeente Zederik, Postbus 1, 4230 BA Meerkerk. Voor het naar voren brengen van mondelinge zienswijzen kunt u contact opnemen dan wel een afspraak maken met de heer H.J.M. Marcus van de afdeling Beleid en Strategie, tel. 0183-356573.

Deze publicatie dient tevens te worden aangemerkt als kennisgeving als bedoeld in artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening omtrent het voornemen een bestemmingsplan voor te bereiden. Er worden geen stukken betreffende het voornemen als hier bedoeld ter inzage gelegd. Er wordt voorts geen gelegenheid geboden zienswijzen omtrent het voornemen als hier bedoeld naar voren te brengen. Ten slotte wordt een onafhankelijke instantie niet in de gelegenheid gesteld advies uit te brengen over het voornemen als hier bedoeld.

Meerkerk, 17 december 2009

Burgemeester en wethouders van Zederik,

de secretaris,

J. Rook.

De burgemeester,

J.F. Koen.

Naar boven