stcrt-2009-19503-001.png Ontwerpbestemmingsplannen ‘Westerhaar-Vriezenveensewijk, partiële herziening Vinkenweg’; ‘Vinkenweg 36, Westerhaar-Vriezenveensewijk’; ‘Lindenlaan Vroomshoop’

Burgemeester en wethouders van Twenterand maken bekend dat met ingang van 18 december 2009 zes weken de volgende ontwerpbestemmingsplannen ter inzage liggen:

De ontwerpbestemmingsplannen:

  • 1. ‘Westerhaar-Vriezenveensewijk, partiële herziening Vinkenweg’;

  • 2. ‘Vinkenweg 36, Westerhaar-Vriezenveensewijk’;

  • 3. ‘Lindenlaan Vroomshoop’.

Ad. 1.

De planherziening heeft ten doel om in het kader van het beleid ten aanzien van bouwen op open groene plekken de bouw van 3 woningen mogelijk te maken aan de Vinkenweg te Westerhaar-Vriezenveensewijk.

Ad. 2.

De planherziening heeft ten doel om in het kader van het beleid ten aanzien van bouwen op open groene plekken de bouw van twee woningen mogelijk te maken aan de Vinkenweg te Westerhaar-Vriezenveensewijk.

Ad. 3.

De planherziening heeft ten doel om de bouw van 4 woningen aan de Lindenlaan te Vroomshoop mogelijk te maken, alsmede een bijgebouw bij de woning Noorderweg 67, een en ander ter vervanging van de voormalige agrarische bedrijfsgebouwen op deze inbreidingslocatie.

Ter inzage en zienswijzen

De ontwerpbestemmingsplannen liggen voor een ieder bij de publieksbalie ter inzage tijdens de reguliere openingstijden in het gemeentehuis in Vriezenveen. Tevens kunnen de ontwerpbestemmingsplannen met de daarbij behorende stukken ook digitaal worden ingezien via www.twenterand.nl. Tijdens de bovengenoemde termijn kan eenieder mondeling of schriftelijk een zienswijze naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen moeten worden gericht aan de gemeenteraad, Postbus 67, 7670 AB te VRIEZENVEEN en dienen voor het einde van de termijn te worden ingediend, dan wel ter post te zijn bezorgd. Mondelinge zienswijzen kunt u binnen de genoemde periode indienen, nadat u daarvoor een afspraak heeft gemaakt met één van de medewerkers van de afdeling beleid via het algemene telefoonnummer 0546-840840.

Naar boven