stcrt-2009-19466-001.png Ontwerpbestemmingsplan ‘Bedrijventerrein Bocholtzerweg’

Burgemeester en wethouders van Simpelveld maken bekend dat met ingang van 17 december 2009 het ontwerpbestemmingsplan ‘Bedrijventerrein Bocholtzerweg’, met bijbehorende stukken, gedurende zes weken, voor eenieder ter inzage ligt.

Het plangebied is gelegen aan de zuidrand van de kern Simpelveld en wordt globaal begrensd door de N281, de Bocholtzerweg, de spoordijken en het Eyserbeekdal. Daarnaast maakt ook een bedrijfsperceel ten noorden van de spoorlijn deel uit van het plangebied. De omvang van het nieuwe bedrijventerrein Bocholtzerweg betreft circa 12 ha.

Directe aanleiding voor het nieuwe bestemmingsplan vormt de actualisatie (revitalisering en uitbreiding) van het huidige bestemmingsplan Bedrijventerrein Bocholtzerweg Het onderhavige bestemmingsplan voorziet in een actueel planologisch kader voor het bestaande, grotendeels in gebruik zijnde bedrijventerrein.

Ter inzage en zienswijzen

Een ontwerpbestemmingsplan ligt voor eenieder ter inzage tijdens de openingstijden in het gemeentehuis in Simpelveld. Tijdens de bovengenoemde termijn kan een ieder mondeling of schriftelijk een zienswijze naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen moeten worden gericht aan de gemeenteraad, Postbus 21000, 6369 ZG te Simpelveld en dienen voor het einde van de termijn te worden ingediend, dan wel ter post te zijn bezorgd. Mondelinge zienswijzen kunt u binnen de genoemde periode indienen, nadat u daarvoor een afspraak heeft gemaakt (tel: 045-5448311).

Naar boven