stcrt-2009-19462-001.png Bestemmingsplan ‘Middelwaard West’

Burgemeester en wethouders van Buren maken bekend dat het ontwerp bestemmingsplan ‘Middelwaard West’ en het ontwerpbestemmingsplan ‘gedeeltelijke herziening BL van het bestemmingsplan Buitengebied Lienden (1974)’ ter inzage worden gelegd.

De ontwerpplannen bewerkstelligen nieuwe mogelijkheden voor de in Middelwaard West gevestigde bedrijven tezamen met een nieuwe geluidszonering. De gezamenlijke plangebieden van de ontwerpbestemmingsplannen worden globaal begrensd door de Neder-Rijn in het noorden, de Marsdijk te Lienden in het westen, de voormalige steenfabriek in het oosten en de landerijen ten zuiden van de Marsdijk te Lienden.

De ontwerpbestemmingsplannen liggen met ingang van donderdag 17 december 2009 gedurende zes weken tijdens de openingstijden ter inzage in het gemeentehuis, De Wetering 1 te Maurik. De plannen worden tevens digitaal beschikbaar gesteld via de website van de gemeente Buren onder: Leven in Buren → Wonen en leefomgeving → Bestemmingsplannen/Structuurschetsen → Overzicht bestemmingsplannen/structuurschetsen → ontwerpbestemmingsplan ‘Middelwaard West’ en ontwerpbestemmingsplan ‘gedeeltelijke herziening BL van het bestemmingsplan Buitengebied Lienden (1974)’.

Tijdens de termijn van de terinzagelegging kunnen belanghebbenden naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze kenbaar maken bij de gemeenteraad. Het postadres is:

Postbus 23, 4020 BA Maurik. Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met een medewerker van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, t. (0344)  579279.

Maurik, 16 december 2009

Burgemeester en wethouders van Buren.

Naar boven