stcrt-2009-19450-001.png Ontwerpbestemmingsplan Buitengebied-Leudalweg 22 te Neer

Burgemeester en wethouders van Leudal maken bekend dat de navolgende ontwerpbestemmingsplannen ter inzage liggen. Dit in overeenstemming met artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en artikel 3:12 Algemene wet bestuursrecht.

  • ‘Partiële herziening bestemmingsplan Buitengebied-Leudalweg 22 te Neer’.

    Het betreft een agrarische bouwkavel waarvoor het bestemmingsplan wordt gewijzigd om de vestiging van een landbouwloonbedrijf mogelijk te maken.

  • ‘Bestemmingsplan Hornerheide’ te Horn.

    Het betreft het herinrichten van ‘Hornerheide’ in het kader van structurele veranderingen van de opzet van het zorgcentrum.

De ontwerpbestemmingsplannen met de bij behorende stukken liggen ter inzage met ingang van 17 december 2009 gedurende 6 weken, aldus tot en met 7 januari 2010.

De stukken liggen ter inzage bij de bij de publieksbalie in Heythuysen, Dorpsstraat 1 en het loket Bouwen, Wonen & Milieu, Markt 6 te Roggel.

Daarnaast zijn de ontwerpbestemmingsplannen gedurende deze periode te raadplegen op de website van de gemeente Leudal onder het kopje Wonen en Leven/Bouwen en Wonen/Bestemmingsplannen.

Gedurende bovenstaande termijn kan eenieder schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze over het bestemmingsplan naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan de gemeenteraad van Leudal, Postbus 3008, 6093 ZG Heythuysen. Degene die een mondelinge zienswijze willen geven kunnen dat doen na het maken van een afspraak. Dat kunt u doen via telefoonnummer (0475) 859752.

Heythuysen, 16 december 2009

Naar boven