stcrt-2009-19446-001.png Ontwerpbestemmingsplan Bedrijventerrein Hoogeind

Burgemeester en wethouders van Breda maken bekend dat van donderdag 17 december 2009 tot en met woensdag 27 januari 2010 het ontwerpbestemmingsplan Bedrijventerrein Hoogeind ter inzage ligt.

Dit bestemmingsplan voorziet een beheersplan voor een bedrijventerrein aan de noordoostkant van Breda. Het plan is een combinatie van een aantal plannen die in dat gebied vigeren. Het plangebied wordt aan de noordzijde begrensd door de spoorlijn Breda–Tilburg, aan de westzijde door de A27 en aan de oostzijde door het buitengebied en aan de zuidzijde door de Bavelse Berg.

Zienswijzen

Tijdens bovengenoemde periode kunt u schriftelijk en mondeling uw zienswijze op het bestemmingsplan naar voren brengen. U kunt uw zienswijze sturen naar de gemeenteraad van de gemeente Breda, Postbus 90156, 4800 RH, Breda. U kunt ook op werkdagen een afspraak maken om uw mondelinge zienswijze in te dienen via telefoonnummer (076) 5299167.

Terinzagelegging

Het ontwerpbestemmingsplan is te raadplegen op de website van de Gemeente Breda, www.breda.nl, via: ‘Direct naar:’ bestemmingsplannen. Bovendien ligt het ontwerpbestemmingsplan gedurende bovengenoemde periode ter inzage bij de infobalie in het Stadskantoor, Claudius Prinsenlaan 10.

Breda, 16 december 2009

Burgemeester en wethouders van Breda,

P.A.C.M. van der Velden,

burgemeester.

N. van Mourik,

secretaris.

Naar boven