stcrt-2009-19436-001.png Ontwerpbestemmingsplan ‘Mantelzorg’ en regeling ‘indicatiestelling mantelzorg gemeente Aalburg’

Bekend wordt gemaakt dat ingevolge artikel 3.8 e.v. van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, met ingang van donderdag 17 december 2009 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage ligt het:

  • ontwerpbestemmingsplan ‘Mantelzorg’ en de ontwerpregeling ‘indicatiestelling mantelzorg gemeente Aalburg’.

Het ontwerpbestemmingsplan betreft een paraplubestemmingsplan ten behoeve van alle vigerende bestemmingsplannen binnen de gemeente Aalburg. De ontwerpregeling is betreft de uitwerking van het criterium ‘noodzakelijk vanuit een oogpunt van mantelzorg’ zoals dit in het ontwerpbestemmingsplan voorkomt. Het doel is voor alle vigerende bestemmingsplannen dezelfde (bestemmingsplan)regeling ten aanzien van mantelzorg vast te leggen.

Binnen de genoemde termijn kan tijdens openingstijden (dagelijks van 8.30 uur tot 12.30 uur en op dinsdag van 8.30 uur tot 20.00 uur) van het ontwerpbestemmingsplan, de ontwerpregeling en bijbehorende stukken kennis worden genomen bij balie ‘Bouwen en Milieu’ van het Aalburgloket, Grote Kerkstraat 42 te Wijk en Aalburg. Gedurende deze termijn kan eenieder zijn of haar zienswijze schriftelijk dan wel mondeling naar voren brengen. Het ontwerpbestemmingsplan en de ontwerpregeling kunnen tevens geraadpleegd worden via www.aalburg.nl.

Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan de gemeenteraad en kunnen worden ingezonden via Postbus 40, 4260 AA WIJK EN AALBURG, onder vermelding van zienswijze ontwerpbestemmingsplan ‘mantelzorg’. Voor verdere inlichtingen of het maken van een afspraak voor het indienen van een mondelinge zienswijze, kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met de afdeling VROM, bereikbaar op het telefoonnummer (0416) 698 761.

Wijk en Aalburg, 16 december 2009

Naar boven