stcrt-2009-19432-001.png Ontwerpbestemmingsplan ‘Creil-Oost fase 2’

Burgemeester en wethouders van Noordoostpolder maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat met ingang van donderdag 17 december 2009 voor een periode van zes weken het ontwerpbestemmingsplan ‘Creil-Oost fase 2’ voor eenieder ter inzage ligt bij het loket Woonomgeving op het gemeentehuis in Emmeloord en op de gemeentelijke website www.noordoostpolder.nl.

Bestemmingsplan ‘Creil-Oost fase 2’ wordt opgesteld om de continuïteit in de woningbouw in Creil in de nabije toekomst te waarborgen en voorziet in de juridisch-planologische regeling voor de woningbouw van fase 2. Deze tweede fase omvat 55 woningen. In het plan zijn zowel rijenwoningen, halfvrijstaande woningen als vrijstaande woningen opgenomen. Voor de onderverdeling naar woningtypen is aangesloten bij het concept van de ‘Woonvisie Noordoostpolder’.

Gedurende bovengenoemde periode kan eenieder tegen het ontwerpbestemmingsplan naar keuze mondeling of schriftelijk zienswijzen naar voren brengen bij de gemeenteraad van Noordoostpolder, Postbus 155, 8300 AD Emmeloord. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kan binnen de gestelde termijn een afspraak worden gemaakt met de heer A. van den Berg van het cluster Ruimte, telefoon (0527) 63 32 97.

Naar boven