stcrt-2009-19427-001.png Terinzagelegging vastgestelde bestemmingsplan ‘Weiersloop 7’

Burgemeester en wethouders van Assen maken het volgende bekend, overeenkomstig het bepaalde in artikel 3.8 lid 3 van de Wet ruimtelijke ordening.

Het bestemmingsplan ‘Weiersloop 7’ ligt vanaf 17 december 2009 gedurende zes weken, ter inzage bij de Publieksbalie Bouwen en Wonen, in het stadhuis. U kunt het bestemmingsplan ook raadplegen op www.assen.nl.

Tevens is het mogelijk het bestemmingsplan gedurende drie aaneengesloten uren per week buiten kantooruren in te zien. Hiervoor kunt u een afspraak maken met de Publieksbalie Bouwen en Wonen, telefoon 0592-366911.

Het bestemmingsplan ‘Weiersloop 7’ heeft betrekking op de gronden en gebouwen die behoren bij het perceel Weiersloop 7 te Assen.

Het onderhavige bestemmingsplan is in hoofdzaak gericht op verhogen van de goothoogte van een aanbouw. Voor het overige deel is het plan consoliderend van aard, waarbij de bestaande functies in het plangebied niet worden veranderd. De planopzet is aangesloten bij de regeling van recent opgestelde bestemmingsplannen.

Het voorontwerp en het ontwerp van dit bestemmingsplan zijn voorgelegd aan de bevolking en aan een overlegpartner. Op beide stukken zijn geen reacties binnengekomen.

Op grond van artikel 3.8 lid 1 volgens artikel 8.2 lid 1 onder a Wro, kunnen belanghebbenden met ingang van 17 december 2009, gedurende zes weken, beroep instellen tegen het raadsbesluit van de gemeente Assen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 AE Den Haag.

Naar boven