stcrt-2009-19414-001.png Wijziging bestemming gronden aan de kop van de Haven

Burgemeester en wethouders van Etten-Leur delen ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3:42 van de Algemene wet bestuursrecht mee, dat zij op grond van:

  • het bepaalde in artikel 3.6 lid 1 sub a van de Wet ruimtelijke ordening hebben besloten om de bestemming ter hoogte van de wijzigingsbevoegdheid II in het bestemmingsplan ‘Centrum Leur’ gedeeltelijk) te wijzigen in de bestemming ‘Gemengd’ ten behoeve van de bouw van twee commerciële ruimten met daarboven drie bovenwoningen, één atelierwoning en een grondgebonden woning.

Dit besluit ligt met ingang van 17 december 2009 gedurende 6 weken voor een ieder ter inzage in het informatiecentrum in het stadskantoor. Binnen de genoemde termijn kan beroep worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage, door die belanghebbende die tijdig een zienswijze heeft ingediend tegen het ontwerpwijzigingsbesluit alsmede door die belanghebbende die aantoont redelijkerwijs niet in staat is geweest zich tot het college te wenden. Gelijktijdig kunnen belanghebbenden een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van deze afdeling.

Ingevolge het bepaalde in de Wet ruimtelijke ordening treedt het besluit in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist. Zie www.etten-leur.nl > Plan & project > Kop van de Leurse Haven

Etten-Leur, 16 december 2009

Naar boven