stcrt-2009-19395-001.png Bekendmaking vaststellingsprocedure ontwerpbestemmingsplan ‘Vrachelen/Krooneiland’

Burgemeester en wethouders van Oosterhout maken, ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, bekend, dat met ingang van donderdag 17 december 2009 gedurende 6 weken voor eenieder ter inzage ligt het ontwerp van het bestemmingsplan ‘Vrachelen/Krooneiland’.

Het plangebied Vrachelen/Krooneiland betreft de woonwijken Vrachelen 1, Vrachelen 2, Vrachelen-Centrumgebied, de Vlindervallei (Vrachelen 3) en het gebied van het Krooneiland (gebied ten zuiden van de Wilhelminalaan, met als hoofdontsluiting de weg Vlaggeschip). Het bestemmingsplan regelt voornamelijk de bestaande situatie, voorziet deze van een moderne juridische regeling en vervangt meerdere bestemmingsplannen, die voor het merendeel inmiddels ouder zijn dan 10 jaar.

Het ontwerpbestemmingsplan, bestaande uit verbeeldingen, regels en toelichting, ligt tot 28 januari 2010 ter inzage in het stadhuis, Slotjesveld 1, bij het informatiecentrum in de publiekshal. Het ontwerpbestemmingsplan kan eveneens worden ingezien op de gemeentelijke website www.oosterhout.nl.

Iedereen heeft de mogelijkheid om tot 28 januari 2010 schriftelijk of mondeling zienswijzen ten aanzien van dit ontwerp in te dienen. Een schriftelijke zienswijze dient geadresseerd te worden aan de gemeenteraad van Oosterhout, Postbus 10150, 4900 GB Oosterhout.

Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze dient een afspraak te worden gemaakt met de afdeling Stedelijke Ontwikkeling en wel via telefoonnummer (0162) 489460.

Oosterhout, 16 december 2009

Naar boven