stcrt-2009-19392-001.png Bestemmingsplannen Brandevoort I, Brandevoort II en Geldropseweg West

Burgemeester en wethouders van Helmond maken bekend, dat op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening met ingang van 21 december 2009 gedurende zes weken voor eenieder te inzageliggen in de Stadswinkel de ontwerpbestemmingsplannen:

Helmond West–Houtsdonk

Het bestemmingsplan is een beheerplan voor het stedelijk gebied begrensd door Kanaaldijk–Europaweg–Goorloop, waarbij is uitgegaan van de bestaande toestand. Het betreft hier een actualiseringsplan waarbij de vele oude plannen binnen dit gebied tot één nieuw bestemmingsplan worden teruggebracht. In dit plan zijn geen nieuwe ontwikkelingen opgenomen. Voor eventuele nieuwe ontwikkelingen, bijvoorbeeld als gevolg van het wijkontwikkelingsprogramma of anderszins, zullen afzonderlijke bestemmingsplannen worden gemaakt.

Administratieve Herziening Hoogspanningsleiding

Het bestemmingsplan voorziet in een aanpassing van de bestemmingsplannen Brandevoort I, Brandevoort II en Geldropseweg West alsmede het wijzigingsplan Geldropseweg West/verlegging hoogspanningsleiding te behoeve van het ondergronds kunnen aanbrengen van een hoogspanningsleiding.

Suytkade-Groenkwartier Noord

Het bestemmingsplan heeft betrekking op het plangebied gelegen in het zuiden van de stad Helmond in de wijk Suytkade ten zuiden van de Hoogeindsestraat, ten oosten van de Suytboulevard. In het plangebied mogen grondgebonden woningen en appartementen worden gebouwd.

Partiële herziening geluidzone bedrijventerrein BZOB

Het bestemmingsplan heeft betrekking op een verruiming van de vigerende zone industrielawaai van het bedrijventerrein BZOB.

Binnen bovengenoemde termijn kan eenieder schriftelijk of mondeling zijn zienswijze naar voren brengen bij de gemeenteraad. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan de gemeenteraad, afdeling Ruimtelijke Ordening en Verkeer, Postbus 950, 5700 AZ Helmond, onder vermelding van zienswijze ‘naam bestemmingsplan’.

Mondelinge zienswijzen kunnen op maandag t/m vrijdag tussen 9:00 en 12:00 uur telefonisch naar voren worden gebracht door te bellen naar het hiervoor aangewezen telefoonnummer (0492) 58 74 55.

De Stadswinkel, Frans Joseph van Thielpark 1, te Helmond is geopend op werkdagen van 9.00 uur tot 16.00 uur (op maandag tot 19.00 uur).

Ook is het raadpleegbaar via www.Helmond.nl/bestemmingsplannen.

Helmond, 16 december 2009

Burgemeester en wethouders,

A.A.M. Jacobs,

burgemeester.

A.C.J.M. de Kroon,

secretaris.

Naar boven