stcrt-2009-19386-001.png Ontwerpbestemmingsplan ‘Sportpark Zuilenselaan’ en ontwerp bouwvergunning multifunctioneel sportgebouw in het sportpark Zuilenselaan

Burgemeester en wethouders van Utrecht maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.31 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat met ingang van 17 december 2009 gedurende zes weken gelijktijdig voor eenieder tervisieliggen:

  • het ontwerpbestemmingsplan ‘Sportpark Zuilenselaan’ dat het sportpark aan de Zuilenselaan betreft; het bestemmingsplan wordt aan de oostkant begrensd door de Burgemeester Norbruislaan en aan de westkant door de Amsterdamsestraatweg, het bestemmingsplan heeft als doel de totstandkoming van een passende planologisch-juridische regeling om de voorgenomen herontwikkeling van het sportcomplex te kunnen realiseren en voorziet in de oprichting van het bouwen van een sporthal, herinrichting van het sportcomplex met de daarbij behorende (bouw)kundige voorzieningen;

  • en de daarmee verband houdende ontwerpbouwvergunning voor het bouwen van een multifunctioneel sportgebouw in een sportpark, met daarin een sportzaal, kegelbaan, multifunctionele ruimte en een horecagelegenheid op het perceel Burg. Norbruislaan ter hoogte van het adres Amsterdamsestraatweg 1107 (BV20905981).

Met de gelijktijdige terinzagelegging wordt toepassing gegeven aan de coördinatieregeling van afdeling 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening en aan de Verordening over het coördineren van besluiten 2009 (coördinatieverordening gemeente Utrecht).

U kunt het ontwerpbestemmingsplan, de gecoördineerde aanvraag om bouwvergunning en de ontwerpvergunning met bijbehorende stukken met ingang van 17 december 2009, gedurende 6 weken (d.w.z. tot en met 27 januari 2010) inzien bij:

Informatie Centrum Gemeente Utrecht

Vinkenburgstraat 26, Neudeflat (ingang Neude) Utrecht

geopend: maandag t/m vrijdag van 9.00–17.00 uur, donderdag tot 21.00 uur en

zaterdag van 10.00–13.00 uur

Balie Bouwen, Wonen en Ondernemen van StadsOntwikkeling

Rachmaninoffplantsoen 61, Utrecht

geopend: maandag t/m vrijdag van 9.00–17.00 uur

Wijkservicecentrum Noordwest

Amsterdamsestraatweg 283, Utrecht

geopend: maandag t/m vrijdag 9.00–17.00 uur

Voorts zijn het ontwerpbestemmingsplan, de gecoördineerde aanvraag/concept bouwvergunning via internet, www.utrecht.nl/bestemmingsplannen in te zien. Dit geldt niet voor de bij de ontwerpbouwvergunning behorende bouwtekeningen. Deze kunt u vanzelfsprekend wel op de vermelde locaties inzien.

Zienswijzen

Gedurende de bovengenoemde termijn van terinzagelegging kan eenieder schriftelijk of mondeling zijn/haar zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan en/of de gecoördineerde aanvraag om bouwvergunning indienen.

U kunt uw zienswijze niet per e-mail indienen.

Zienswijzen t.a.v. het ontwerpbestemmingsplan.

U kunt uw zienswijze betreffende het ontwerpbestemmingsplan zenden aan:

De gemeenteraad

p/a StadsOntwikkeling

T.a.v. de heer L.J. Wijburg

Postbus 16200

3500 CE UTRECHT

Zienswijzen t.a.v. de gecoördineerde aanvraag/concept-bouwvergunning.

Uw zienswijze met betrekking tot de gecoördineerde aanvraag/concept bouwvergunning kunt u richten aan:

College van Burgemeester en Wethouders

p/a StadsOntwikkeling

T.a.v. de heer L.J. Wijburg

Postbus 16200

3500 CE UTRECHT

Mondelinge zienswijzen kunt u telefonisch op de maandagen 4, 11 en 18 januari 2010 van 9.00–12.00 uur kenbaar maken bij de heer L.J. Wijburg van de afdeling Juridische Administratieve en Secretariële Zaken van StadsOntwikkeling, telefoonnummer: 030-286 4732.

Naar boven