stcrt-2009-19357-001.png Ontwerpbestemmingsplan Landschappelijke Driehoek

Burgemeester en wethouders maken bekend dat van donderdag 17 december 2009 tot en met woensdag 27 januari 2010 voor eenieder het ontwerpbestemmingsplan Landschappelijke Driehoek ter inzage ligt.

Dit bestemmingsplan voorziet in een bestemmingsplanregeling voor het gebied gelegen tussen de zuidelijke rondweg (Franklin Rooseveltlaan), de rijksweg A27 en de Loevesteinstraat/Lange Bunder. Het plan geeft een beheersregeling om de bestaande kwaliteiten in het plangebied te bewaren en staat daarnaast een beperkt aantal ontwikkelingen toe om de bestaande structuur te versterken.

Zienswijzen

Tijdens bovengenoemde periode van 6 weken kunt u schriftelijk en mondeling uw zienswijze op het bestemmingsplan naar voren brengen. U kunt uw zienswijze sturen naar de gemeenteraad van de gemeente Breda, Postbus 90156, 4800 RH, Breda. U kunt op werkdagen een afspraak maken om uw mondelinge zienswijze in te dienen via telefoonnummer (076) 529 38 81.

Terinzagelegging

Het ontwerpbestemmingsplan is te raadplegen op de website van de Gemeente Breda, www.breda.nl, via: ‘Direct naar:’ bestemmingsplannen. Bovendien ligt het ontwerpbestemmingsplan gedurende bovengenoemde periodeter inzage bij de infobalie in het Stadskantoor, Claudius Prinsenlaan 10.

Breda, 16 december 2009

Burgemeester en wethouders voornoemd,

P.A.C.M. van der Velden,

burgemeester.

N. van Mourik,

secretaris.

Naar boven