Bekendmaking van beschikking Milieuvergunning Schietbaan Crailoo

De Minister van Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieubeheer maakt bekend:

Op 31 maart 2009 is een verzoek op grond van artikel 8.26 van de Wet milieubeheer ontvangen van de Staatssecretaris van Defensie om de milieuvergunning voor de Schietbaan Crailoo te Hilversum in te trekken.

Inzien van de beschikking en inlichtingen

Ik heb op 3 november 2009 op het verzoek beschikt.

U kunt de beschikking en de bijbehorende bescheiden vanaf vrijdag 18 december 2009 gedurende 6 weken inzien:

  • gemeente Hilversum, Dienst Inwoners, Oude Enghweg 23, Hilversum, elke werkdag van 8.30 uur tot 13.00 uur, op donderdag tevens van 17.00 uur tot 19.30 uur;

  • in de bibliotheek van het Ministerie van Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieubeheer, Rijnstraat 8 te Den Haag, gedurende kantooruren van 9.00 uur tot 16.00 uur, met uitzondering van de woensdagen.

Desgewenst kan een mondelinge toelichting op de stukken worden verkregen bij de de heer M. van Doorne van het Ministerie van VROM, tel. 070-339 35 15.

Beroep

Tegen de beschikking staat op grond van artikel 20:1 van de Wet milieubeheer voor belanghebbenden gedurende 6 weken beroep open bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Géén beroep kan worden ingesteld door een belanghebbende aan wie redelijkerwijs kan worden verweten geen zienswijzen over de ontwerpbeschikking te hebben ingebracht.

De beroepstermijn vangt aan op de dag na de dag waarop de beschikking is bekendgemaakt.

De beschikking treedt, na afloop van de beroepstermijn, in werking, tenzij vóór deze datum beroep is ingesteld en tevens met toepassing van artikel 36 van de Wet op de Raad van State jo. Artikel 8:81 Awb een verzoek is gedaan tot het treffen van een voorlopige voorziening.

Het beroepschrift en het verzoekschrift moeten worden gericht aan de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

Bij gebruikmaking van het recht om in beroep te gaan dient griffierecht te worden betaald. Voor een verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening is eveneens griffierecht verschuldigd. Voor nadere informatie hieromtrent kunt u zich telefonisch wenden tot de Raad van State: 070-426 44 26.

Naar boven