stcrt-2009-19299-001.png Vaststelling Bestemmingsplan ‘Perceel café De Noot’

De gemeenteraad van Amersfoort heeft op 8 december 2009 bij besluitnr. 3258608, het bestemmingsplan ‘Perceel café De Noot’ ongewijzigd vastgesteld.

Inhoud van het plan

Het zuidoostelijk deel van het perceel van café De Noot aan de Hamseweg 29–31 heeft op dit moment nog de bestemming ‘Woondoeleinden’. In het bestemmingsplan ‘Perceel café De Noot’ krijgt dit deel de bestemming ‘Horeca’, in aansluiting op de bestemming van het overige perceelgedeelte, waarmee de mogelijkheid wordt geboden om op dit deel van het perceel een terras te realiseren. Daarvoor moet wel eerst een terrasvergunning worden verleend. Een terrasvergunning heeft een eigen procedure die na vaststelling van het bestemmingsplan doorlopen kan worden.

Procedure

Op basis van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening liggen het bestemmingsplan en het raadsbesluit van 17 december 2009 t/m 27 januari 2010 ter inzage in het Stadsinformatiecentrum De Observant, Stadhuisplein 7 (openingstijden: werkdagen van 09.00– 17.00 uur en op zaterdag van 09.00–12.00 uur). Het bestemmingsplan en het raadsbesluit kunnen ook digitaal worden geraadpleegd via de gemeentelijke website www.amersfoort.nl/bestemmingsplannen (bestemmingsplannen in voorbereiding, en klik vervolgens op de kaart door naar het gebied Hoogland).

Binnen de periode van terinzagelegging kunnen belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijze geen zienswijze kenbaar hebben kunnen maken op het ontwerpbestemmingsplan, een gemotiveerd beroepschrift indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Voor de behandeling van uw beroepschrift moet u griffierecht betalen. Ga voor meer informatie over het instellen van beroep en het griffierecht naar www.raadvanstate.nl/onze_werkwijze/bestuursrechtspraak, of neem telefonisch contact op via telefoonnummer 070-426 44 26.

Het besluit van de gemeenteraad van Amersfoort treedt in werking na afloop van de beroepstermijn. Het beroep schorst de werking van het plan niet. Daarvoor moet een afzonderlijk verzoek om voorlopige voorziening worden gericht aan de Voorzitter van de Raad van State, Afdeling bestuursrechtspraak, op bovenstaand adres.

Naar boven