stcrt-2009-19296-001.png Ontwerpbestemmingsplan ‘De Hoven’

Burgemeester en wethouders van Zutphen maken bekend dat met ingang van 17 december 2009 in het Stadhuis, ’s Gravenhof 2 (Balie Bouwen en Wonen) voor eenieder gedurende zes weken ter inzage ligt:

Ontwerpbestemmingsplan ‘De Hoven’

Het bestemmingsplan ziet op de actualisering van de bestemmingsplannen voor dit deel van Zutphen. De mogelijke ontwikkelingen in het kader van de IJsselsprong zijn hierin niet opgenomen. Te zijner tijd zullen daarvoor afzonderlijke procedures worden gevolgd.

Plangebied

Het plangebied bevindt zich ten westen van de IJssel en wordt aan de noordzijde begrensd door de Hoveniersweg en de bebouwing langs de Weg naar Voorst. Aan de oostgrens vormen de Kanonsdijk (N345) en de Vliegendijk de begrenzing. De zuid- en westgrens worden gevormd door de gemeentegrens.

Zienswijzen

Eenieder kan op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening gedurende de termijn van terinzagelegging, derhalve tot en met 27 januari 2010, schriftelijk of mondeling zijn zienswijze omtrent het bovengenoemde bestemmingsplan kenbaar maken. Een schriftelijke zienswijze kunt u richten aan de gemeenteraad, Postbus 41, 7200 AA Zutphen. Voor een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met het callcenter van de afdeling Klantcontact, telefoonnummer 0575-587 000.

Het ontwerpbestemmingsplan ‘De Hoven’ is tevens te raadplegen via de website van de gemeente Zutphen op www.zutphen.nl, onder de verwijzing ‘ik wil’, gevolgd door ‘meer weten over de ruimtelijke plannen in Zutphen’ en dan ‘ontwerp’.

Zutphen, 16 december 2009

Naar boven