stcrt-2009-19258-001.png Ontwerpbestemmingsplan ‘Kom Vianen’

Burgemeester en wethouders van Vianen maken op grond van artikel 3.8 van de Wet op de ruimtelijke ordening bekend dat ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan

‘Kom Vianen’

Het bestemmingsplangebied ‘Kom Vianen’ betreft de woongebieden van de kern Vianen, met uitzondering van de historische binnenstad. Het betreft onder meer de wijken: De Hagen, Blankenborch, Zederik, Monikkenhof en Amaliastein. De woningbouwlocaties Varkenswei, Helsdingen en Sluiseiland maken geen onderdeel uit van dit plan.

Aanleiding voor het opstellen van het bestemmingsplan `Kom Vianen´ is de actualisering van de verschillende geldende bestemmingsplannen voor de kom van Vianen.

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Kom Vianen’ kan vanaf woensdag 16 december 2009 tot en met dinsdag 26 januari 2010 tijdens kantooruren worden ingezien bij de receptie in het Stadhuis aan de Voorstraat 30 te Vianen. Daarnaast is het plan in die periode ook op onze website www.vianen.nl te downloaden.

Gedurende de inzagetermijn is eenieder gerechtigd mondeling en schriftelijk zienswijzen ten aanzien van het ontwerpbestemmingsplan in te dienen bij de gemeenteraad. Schriftelijke zienswijzen kunt u opsturen naar de gemeenteraad van Vianen, Postbus 46, 4130 EA Vianen.

Naar boven