stcrt-2009-19183-001.png Wijziging bestemmingsplan Woningtypes Kooweide, Schollenkamp in Borculo

Voor de nieuwbouwwijk Schollenkamp in Borculo geldt het bestemmingsplan ‘Schollenkamp Borculo’. In dit bestemmingsplan staat dat de aangeduide woningtypes van hoofdgebouwen mogen worden gewijzigd. Het wijzigen van de aanduiding ‘woningen 2 aaneen’ naar ‘woningen aaneengesloten’ voor een deel van de Kooweide is pas mogelijk na een wijziging van het bestemmingsplan ‘Schollenkamp Borculo’.

Het college van burgemeester en wethouders is van plan om het bestemmingsplan ‘Schollenkamp Borculo’ te wijziging voor het type woningen voor een deel van de Kooweide. Het college is van plan om hiervoor een wijziging van het bestemmingsplan door te voeren volgens artikel 3.6, lid 1, onder a van de Wet ruimtelijke ordening.

Het ontwerpbesluit ligt met het ontwerpbestemmingsplan ‘Schollenkamp, wijziging Kooweide (2009)’ van 16 tot en met 29 december 2009 ter inzage in de Gemeentewinkel, Marktstraat 1 in Borculo. In deze periode van twee weken kunnen belanghebbenden hun mening geven over het ontwerpbesluit tot wijziging van het bestemmingsplan. Dit heet het indienen van zienswijzen. U kunt schriftelijk zienswijzen indienen door een brief te sturen naar burgemeester en wethouders van Berkelland, Postbus 200, 7270 HA in Borculo. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen kunt u contact opnemen met de afdeling Technisch Ontwerp en Realisatie, telefoonnummer 0545-250 319. Alleen degenen die tijdig zienswijzen indienen, kunnen later beroep instellen tegen een uiteindelijk besluit over het wijzigen van het bestemmingsplan. Deze publicatie, het ontwerpbesluit en de bijlagen zijn ook te lezen via de gemeentelijke website (www.gemeenteberkelland.nl, onder ‘actueel’ en ‘ruimtelijke plannen’).

Naar boven