stcrt-2009-19135-001.png Vaststelling bestemmingsplan ‘Bergbezinkbassin Griendpad Odijk’

Burgemeester en wethouders van Bunnik maken bekend dat de gemeenteraad op 3 december 2009 het bestemmingsplan ‘Bergbezinkbassin Griendpad Odijk’ heeft vastgesteld. Met het bestemmingsplan wordt de realisatie van een bergbezinkbassin aan het Griendpad te Odijk mogelijk gemaakt, ter verbetering van het rioleringsstelsel van de kern Odijk van de gemeente Bunnik.

Het bestemmingsplan is zonder inhoudelijke wijzigingen ten opzichte van het ontwerpplan vastgesteld.

Met ingang van donderdag 17 december 2009 tot en met donderdag 28 januari 2010 liggen het vastgestelde bestemmingsplan ‘Bergbezinkbassin Griendpad Odijk’, het vaststellingsbesluit en de bijbehorende stukken voor een ieder ter inzage in het gemeentehuis, Singelpark 1 te Odijk. Het bestemmingsplan en de bijbehorende stukken zijn ook te raadplegen en te downloaden op de website van de gemeente Bunnik (www.bunnik.nl/Bestuur_en_organisatie/Gemeentelijk_beleid/Bestemmingsplannen).

Met ingang van vrijdag 18 december kan gedurende 6 weken beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Beroep kan worden ingesteld door degene die tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad naar voren heeft gebracht, alsmede door een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten niet tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad naar voren te hebben gebracht. Het instellen van beroep heeft geen opschortende werking; hiertoe kunt u verzoeken om een voorlopige voorziening. Dit verzoek richt u aan de voorzieningenrechter van de afdeling bestuursrechtspraak.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer V. van Braam van Vloten van de afdeling Strategie en Beleid, telefoonnummer 030-6595913.

Odijk, 16 december 2009

Burgemeester en wethouders van Bunnik.

Naar boven