stcrt-2009-19131-001.png Ontwerp ‘1e algehele herziening bestemmingsplannen Laag-Soeren, Dieren-Noord, Dieren-Zuid, Spankeren, De Steeg-Ellecom, Rheden-West, Velp-Zuid, Velp-Midden en Velp-Noord’

Burgemeester en wethouders van Rheden maken bekend dat het ontwerp van de 1e algehele herziening van de bestemmingsplannen Laag-Soeren, Dieren-Noord, Dieren-Zuid, Spankeren, De Steeg-Ellecom, Rheden-West, Velp-Zuid, Velp-Midden en Velp-Noord’ voor eenieder ter inzage ligt. Het ontwerpbesluit tot vaststelling van deze herziening ligt ook ter inzage. Deze herziening betreft enkele technische aanpassingen van de voorschriften van deze bestemmingsplannen. Met redactionele wijzigingen wordt een verfijning en verduidelijking van de regelgeving voor de bouw- en gebruiksmogelijkheden in de bestemmingsplannen beoogd.

De stukken zijn van 17 december 2009 tot en met 27 januari 2010 in te zien bij het publieksbureau in het Gemeentehuis te De Steeg, het servicecentrum Velp aan Den Heuvel 32 te Velp en het servicecentrum Dieren aan het Ericaplein 5-a te Dieren. Ze kunnen ook worden ingezien op dinsdagavond en wel bij het Publieksbureau te De Steeg van 17.30 uur tot 20.00 uur. De stukken zijn ook digitaal raadpleegbaar op de website www.rheden.nl.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan eenieder schriftelijk zijn zienswijze naar voren brengen bij de gemeenteraad van Rheden, Postbus 9110, 6994 ZJ De Steeg.

Ook bestaat de mogelijkheid om binnen dezelfde termijn mondeling een zienswijze in te dienen. Hiervoor kan een afspraak gemaakt worden met de heer P. Zweers, telefoonnummer (026) 49 76 441.

De Steeg, 16 december 2009

Naar boven