stcrt-2009-19126-001.png Ontwerpbestemmingsplan ‘Zonderwijk, herziening Mira’

Burgemeester en wethouders maken op grond van artikel 3.8. van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat van 18 december 2009 tot en met 28 januari 2010 het onderstaande ontwerpbestemmingsplan met daarbij behorende stukken voor iedereen ter inzage ligt in het gemeentehuis. U kunt tijdens de openingsuren terecht in het informatiecentrum.

Het plan is ook te raadplegen via de website www.veldhoven.nl→bouwen/wonen→bestemmingsplannen

Naam

Omschrijving

Bestemmingsplan ‘Zonderwijk, herziening Mira’

In de wijk Zonderwijk zal het winkelcentrum Mira geherstructureerd worden. Om dit planologisch mogelijk te maken is een projectbesluit ‘Herziening winkelcentrum Mira’ door het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Veldhoven op 9 december 2008 genomen, dat op 30 januari 2009 onherroepelijk is geworden.

Volgens het bepaalde in artikel 3.13 Wet ruimtelijke ordening dient binnen een jaar nadat het projectbesluit onherroepelijk is geworden een ontwerpbestemmingsplan overeenkomstig dat projectbesluit ter inzage worden gelegd. Hiertoe wordt het ontwerpbestemmingsplan ‘Zonderwijk, herziening Mira’ ter inzage gelegd.

In het ontwerpbestemmingsplan ‘Zonderwijk, herziening Mira’ zijn enkel kleine wijzigingen opgenomen ten opzichte van het op 9 december 2008 genomen projectbesluit. Tijdens de inzagetermijn kan eenieder naar keuze schriftelijk of mondeling enkel tegen de wijzigingen ten opzichte van het projectbesluit een zienswijze naar voren brengen bij de gemeenteraad van Veldhoven, postbus 10101, 5500 GA Veldhoven. In de zienswijze moet duidelijk worden aangegeven op welke onderdelen van het ontwerpbestemmingsplan deze betrekking heeft.

Voor mondelinge zienswijzen kunt u contact opnemen met mevrouw M. Yücesan-van Drunen, jurist van de afdeling Maatschappelijke en Stedelijke Ontwikkeling, telefoonnummer 040-2584398. Desgewenst kunt u hierover een afspraak maken (telefoonnummer 040-2584398, bereikbaar op maandag, woensdagochtend, donderdag en vrijdag). Van de mondelinge zienswijzen wordt een verslag gemaakt.

Veldhoven, 16 december 2009

Naar boven