stcrt-2009-19105-001.png Ontwerpbestemmingsplan Haren Sportpark Onnerweg

Burgemeester en wethouders maken ingevolge artikel 3.8 lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening en artikel 3:12 van de Algemene Wet Bestuursrecht bekend dat met ingang van 15 december 2009 gedurende zes weken het ontwerpbestemmingsplan Haren Sportpark Onnerweg ter inzage ligt.

Inhoud ontwerpbestemmingsplan Haren Sportpark Onnerweg

Het ontwerpbestemmingsplan bevat de ruimtelijke vertaling van de opgestelde stedenbouwkundige visie voor de realisatie van het nieuwe sportpark. Het plangebied ligt aan de Onnerweg, plaatselijk bekend Onnerweg 47 te Haren.Het bestemmingsplan voorziet onder andere in het realiseren van kleedkamers, clubhuizen en infrastructuur. Met dit bestemmingsplan worden voor het betreffende plangebied de geldende bestemmingsplannen ‘Haren Midden’ en het bestemmingsplan ‘Begraafplaats Harenerhof’ herzien.

Terinzagelegging

Het genoemde ontwerpbestemmingsplan ligt tijdens openingsuren ter inzage bij de receptie van Publiekszaken in het gemeentehuis, Raadhuisplein 10 te Haren en in de openbare bibliotheek gevestigd in het sociaal-cultureel centrum ’t Clockhuys, Brinkhorst 3 te Haren.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan iedereen schriftelijk zijn zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen bij de gemeenteraad (Postbus 21, 9750 AA Haren). Ook bestaat de mogelijkheid voor iedereen om gedurende de voornoemde termijn zijn/haar zienswijze mondeling naar voren te brengen.

Indien u van deze gelegenheid gebruik wenst te maken dient u voor het einde van de terinzageleggingstermijn een afspraak te maken met de heer F. Kamminga, telefoonnummer 53 39 911 of per e-mail f.kamminga@haren.nl.

Naar boven