stcrt-2009-19098-001.png Ontwerpbestemmingsplan ‘48 inch aardgastransportleiding (Noord-Zuid Project Gasunie)’

Burgemeester en wethouders van Zutphen maken bekend dat met ingang van 17 december 2009 in het Stadhuis, ’s-Gravenhof 2 (Balie Bouwen en Wonen) voor eenieder gedurende zes weken ter inzage ligt:

Ontwerpbestemmingsplan ‘48 inch aardgastransportleiding (Noord-Zuid Project Gasunie)’

N.V. Nederlandse Gasunie is van plan om tussen Ommen en Angerlo een aardgastransportleiding te realiseren. Het traject tussen Ommen en Angerlo betreft een leiding met een lengte van circa 67 kilometer en een doorsnede van 48 inch (120 centimeter).

Voor het deelgebied van de gemeente Zutphen is een ontwerp van de benodigde partiële bestemmingsplanherzieningen opgesteld. Het ontwerpbestemmingsplan ‘48 inch aardgastransportleiding (Noord-Zuid Project Gasunie)’ is een partiële herziening van de bestemmingsplannen:

  • ‘Buitengebied Warnsveld 1971’

  • ‘Buitengebied Zuid’

  • ‘Sportcomplex ’t Meijerink’.

Zienswijzen

Eenieder kan op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening gedurende de termijn van terinzagelegging, derhalve tot en met 27 januari 2010, schriftelijk of mondeling zijn zienswijze omtrent het bovengenoemde bestemmingsplan kenbaar maken. Een schriftelijke zienswijze kunt u richten aan de gemeenteraad, Postbus 41, 7200 AA Zutphen. Voor een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met het callcenter van de afdeling Klantcontact, telefoonnummer 0575-587 000.

Het ontwerpbestemmingsplan ‘48 inch aardgastransportleiding (Noord-Zuid Project Gasunie)’ is tevens te raadplegen via de website van de gemeente Zutphen op www.zutphen.nl, onder de verwijzing ‘ik wil’, gevolgd door ‘meer weten over de ruimtelijke plannen in Zutphen’ en dan ‘ontwerp’.

Zutphen, 16 december 2009

Burgemeester en wethouders van Zutphen.

Naar boven