stcrt-2009-19097-001.png Vaststelling bestemmingsplan ‘Burgemeester Jansenlaan e.o.’

Burgemeester en wethouders van Zwijndrecht geven op grond van artikel 3.8, derde lid van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) kennis van het feit dat het bestemmingsplan ‘Burgemeester Jansenlaan e.o.’ op 15 december 2009 door de gemeenteraad ongewijzigd is vastgesteld.

Het bestemmingsplan moet de realisatie van nieuwbouw- en zorgwoningen aan de Burgemeester Jansenlaan mogelijk maken.

Het bestemmingsplan ligt van donderdag 17 december 2009 tot en met woensdag 27 januari 2010 voor eenieder ter inzage. Het bestemmingsplan ligt ter inzage in de publiekshal van het gemeentehuis aan het Raadhuisplein 3 te Zwijndrecht, geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 8:30 tot 13:00 uur, woensdag van 13:00 tot 20:00 uur en zaterdag van 9:00 tot 12:00. Het bestemmingsplan is ook in te zien op www.zwijndrecht.nl.

Op basis van artikel 8.2, eerste lid onder a. Wro kan een belanghebbende gedurende de termijn van terinzageligging beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Gedurende de terinzagetermijn kan beroep worden ingesteld door:

  • een belanghebbende die tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad heeft ingediend tegen het ontwerpbestemmingsplan;

  • een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij zijn zienswijzen niet bij de gemeenteraad naar voren heeft gebracht;

  • een belanghebbende, tegen de gedeelten van het bestemmingsplan die ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan gewijzigd zijn vastgesteld.

Het beroepschrift moet gestuurd worden naar de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA, ’s-Gravenhage. Een beroepschrift moet worden ondertekend en tenminste bevatten: naam en adres van de indiener; dagtekening; omschrijving van het besluit waartegen het beroep zich richt, alsmede de gronden van het beroep.

Het instellen van beroep schort de werking van het besluit niet op. Degenen die beroep instelt, kan een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van genoemde Afdeling. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist. Aan het instellen van beroep en het indienen van een verzoek om voorlopige voorziening zijn kosten verbonden.

Zwijndrecht, 16 december 2009

Naar boven