stcrt-2009-19094-001.png Ontwerpbestemmingsplan ’48 inch aardgastransportleiding Noord-Zuid Project Gasunie, gemeente Bronckhorst’

Het ontwerpbestemmingsplan ‘48 inch aardgastransportleiding Noord-Zuid Project Gasunie, gemeente Bronckhorst’en de daarop betrekking hebbende stukken liggen van 17 december 2009 t/m 3 januari 2010 tijdens openingstijden voor eenieder ter inzage in het gemeentekantoor bij de afdeling Ruimtelijke en economische ontwikkeling, Banninkstraat 24a in Hengelo, en van 4 januari t/m 27 januari 2010 tijdens openingstijden voor eenieder ter inzage in het gemeentehuis, Elderinkweg 2 in Hengelo. Bent u op genoemde tijden niet in de gelegenheid de stukken in te zien, dan kunt u een afspraak maken met een van de medewerkers van de afdeling, tel. (0575) 75 03 70. U kunt de stukken ook raadplegen op www.bronckhorst.nl → Infobalie → Ruimtelijke plannen.

Het plan heeft betrekking op de aanleg van een aardgastransportleiding tussen Ommen en Angerlo met een lengte van circa 67 km en een doorsnede van 48 inch (120 cm) en een maximale gasdruk van 79,9 bar. Om deze leiding mogelijk te maken, dienen de geldende bestemmingsplannen waarin het tracé is gelegen te worden herzien. Dit tracé in Bronckhorst wordt gebundeld met de bestaande leidingen en komt onze gemeente in het noordwesten bij Vierakker binnen. In zuidelijke richting loopt het door het buitengebied dicht langs de kernen Steenderen (oostzijde), Achter-Drempt (noordwestzijde) en Voor-Drempt (westzijde).

Zienswijze indienen?

Eenieder kan gedurende de termijn van terinzagelegging zijn zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan naar keuze schriftelijk (wat de voorkeur heeft) of mondeling naar voren brengen bij de gemeenteraad.

Hengelo (Gld.), 16 december 2009

Burgemeester en wethouders van Bronckhorst,

de secretaris,

P.C.M. van Gog.

De burgemeester,

H.A.J. Aalderink.

Naar boven