stcrt-2009-19085-001.png Ontwerpbestemmingsplan ‘Voermanplein’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Hattem maken ter voldoening van het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Voermanplein’ met ingang van 10 december 2009 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage ligt. Het ontwerpbestemmingsplan en het ontwerpbesluit tot vaststelling van het bestemmingsplan liggen tot en met 20 januari 2010 ter inzage.

Het voorliggende bestemmingsplan behelst de herinrichting van het Voermanplein en omgeving als onderdeel van het project Hattem aan de IJssel. Het project Hattem aan de IJssel voorziet in het aanbrengen van groenvoorziening, plein, fietspaden, rijbaan en overige verharding.

Gedurende bovengenoemde termijn van zes weken kan een ieder naar keuze schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan met het daarbijbehorende ontwerpbesluit naar voren brengen bij de gemeenteraad van Hattem, Postbus 93, 8050 AB Hattem. Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kan tijdens kantooruren een afspraak worden gemaakt met de heer J.G. Immerzeel van de eenheid Ontwikkeling & Advies (038-4431616) of bij diens afwezigheid met één van de andere medewerkers van de eenheid Ontwikkeling & Advies.

Het ontwerpbestemmingsplan en het ontwerpbesluit tot vaststelling van het bestemmingsplan liggen ter inzage op het stadhuis bij de balie van cluster Vergunningverlening & Handhaving. De balie is geopend van maandag tot en met vrijdag van 08.00 uur tot 12.30 uur en op woensdagen tevens van 13.30 uur tot 17.00 uur. Ook is het bestemmingsplan te raadplegen op de gemeentelijke website www.hattem.nl onder: Inwoners/dienstverlening/bestemmingsplannen /bestemmingsplannen in procedure/bestemmingsplan ‘Voermanplein’.

Hattem, 9 december 2009

Burgemeester en wethouders van Hattem.

Naar boven