stcrt-2009-19053-001.png Gewijzigde vaststelling bestemmingsplan woningen Nachtegaallaan 2008

Voor eenieder ligt ter inzage het door de gemeenteraad in zijn vergadering van 12 november 2009 gewijzigd vastgestelde bestemmingsplan woningen Nachtegaallaan 2008 (met onderliggende stukken).

Dit plan is voorbereid om de bouw van vier nieuwe woningen mogelijk te maken, alsmede de eventuele herbouw van de (bestaande) woning op het adres Kalkestraat 12 te Dodewaard (kadastraal bekend gemeente Dodewaard, sectie C, nr. 514).

Tevens is het bestemmingsplan met onderliggende stukken raadpleegbaar op onze website: www.nederbetuwe.nl.

Het plan is gewijzigd ten opzichte van het ontwerpplan, dat ter inzage heeft gelegen.

Inzage: 10 december 2009 t/m 20 januari 2010

Schriftelijk beroep instellen: door belanghebbenden, die tijdig hun zienswijze omtrent het ontwerpplan bij de gemeenteraad hebben kenbaar gemaakt, alsmede belanghebbenden, die kunnen aantonen, dat zij daartoe redelijkerwijs niet in staat zijn geweest, danwel belanghebbenden die zich niet kunnen verenigen met de aangebrachte wijzigingen, tijdens inzagetermijn, bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Voor het indienen van beroep wordt griffierecht geheven.

Voorlopige voorziening: het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Wanneer binnen de beroepstermijn een verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, treedt een besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Burgemeester en wethouders van Neder-Betuwe.

Naar boven