stcrt-2009-19007-001.png Vastgesteld projectbesluit Hoogspanningsverbinding Krimpenlijn nabij de A12 aansluiting N209 Hoefweg-Zuid Bleiswijk

Het college van burgemeester en wethouders van Laningerland heeft op 8 december 2009 het volgende projectbesluit vastgesteld:

  • Hoogspanningsverbinding Krimpenlijn nabij de A12 aansluiting N209 Hoefweg-Zuid Bleiswijk.

Het projectbesluit maakt het mogelijk om de loop van het hoogspanningstracé (de Krimpenlijn) vanaf de kruising met de N209 te verleggen richting het zuiden. Hiermee wordt de Krimpenlijn aangesloten op het in aanbouw zijnde hoogspanningsstation aan de Laan van Mathenesse.

Bij het vaststellen van het projectbesluit zijn géén wijzigingen aangebracht ten opzichte van het ontwerp projectbesluit.

Procedure

U kunt de desbetreffende stukken met ingang van 10 december 2009 tot en met 20 januari 2010 inzien bij het SPIL te Berkel en Rodenrijs. Mocht u de betreffende stukken buiten openingstijden van het SPIL willen inzien of een nadere toelichting wensen op de betreffende stukken, dan dient u telefonisch een afspraak te maken. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen via telefoonnummer (010) 800 4000. De stukken zijn ook te vinden op de gemeentelijke site, www.lansingerland.nl; onder Wonen & Omgeving bij bestemmingsplannen.

Beroep

Wanneer u belanghebbende bent, kunt u – gedurende de termijn van terinzagelegging – bij de Sector Bestuursrecht van de Rechtbank Rotterdam, postbus 50951, 3007 BM Rotterdam een beroep instellen.

Het projectbesluit treedt in werking aan het einde van de termijn waarop de beroepstermijn afloopt.

Dit is de bovengenoemde einddatum van terinzagelegging. Indien gedurende de bovenstaande beroepstermijn bij de voorzieningenrechter een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan, treedt het projectbesluit niet eerder inwerking dan het moment waarop op dit verzoek om voorlopige voorziening is beslist.

Naar boven