stcrt-2009-18996-001.png Ontwerpbestemmingsplan Geluidzone Bavaria Lieshout

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Laarbeek maakt, ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Geluidzone Bavaria’ en bijbehorende stukken van maandag 14 december 2009 tot en met maandag 25 januari 2010 terinzageliggen bij de Informatiebalie in het gemeentehuis Laarbeek in Beek en Donk. De stukken zijn ook digitaal te raadplegen via www.laarbeek.nl.

Het ontwerpbestemmingsplan voorziet in het vaststellen van een nieuwe geluidzone – conform de Wet geluidhinder – rondom het industrieterrein van Bavaria in Lieshout. De nieuwe geluidzone is nodig vanwege recente wijzigingen en toekomstige veranderingen in de bedrijfsvoering.

Bij dit bestemmingsplan hoeft geen exploitatieplan te worden vastgesteld, omdat er slechts een geluidzone wordt vastgelegd en er geen rechtstreekse bouwmogelijkheden uit voortvloeien.

Gedurende de inzagetermijn kan iedereen schriftelijk of mondeling zijn zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken. Er moet gemotiveerd aangegeven worden op welke onderdelen van het ontwerpbestemmingsplan de reacties betrekking hebben.

Schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan de gemeenteraad van Laarbeek, Postbus 190, 5740 AD Beek en Donk. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de heer H. van Doorn, telefoon 0492-469 875. Van de mondelinge zienswijze wordt een verslag gemaakt.

Naar boven