stcrt-2009-18980-001.png Vooraankondiging en inspraak voorontwerpbestemmingsplan Bedrijventerrein Willige Laagt, Liessel

Ter voldoening aan het bepaalde in artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) geven burgemeester en wethouders van Deurne hierbij kennis van hun voornemen om het bestemmingsplan Bedrijventerrein Willige Laagt, Liessel voor te bereiden. Het gebied waarop het bestemmingsplan betrekking heeft wordt begrensd aan de noordzijde door de Biezendreef, aan de oostzijde door de Eeuwselseweg, aan de zuidzijde door het Moorveld en de achterzijde van de bebouwing langs het Moorveld en aan de westzijde door de achterzijde van de bebouwing langs de Hoofdstraat. De aanleiding voor dit bestemmingsplan vormt de relatief grote vraag naar bedrijfspercelen van Liesselse bedrijven en het doel is om structureel te voorzien in de lokale behoefte aan bedrijfspercelen in de komende 10 á 15 jaar.

Het voorontwerpbestemmingsplan en de daarop betrekking hebbende stukken liggen vanaf 11 december 2009 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage bij het klantcontactcentrum in het gemeentehuis van Deurne, Markt 1 te Deurne. U kunt hier terecht tijdens de openingstijden, voor een ander tijdstip moet eerst een afspraak gemaakt worden.

Daarnaast zijn het vastgestelde bestemmingsplan en de hierbij behorende stukken langs elektronische weg beschikbaar gesteld op de gemeentelijke website (www.deurne/.projecten en plannen.nl).

Omtrent het voornemen wordt geen gelegenheid geboden tot het indienen van zienswijzen. Wel kunnen ingezetenen en belanghebbenden een mondelinge of schriftelijke inspraakreactie indienen gedurende de termijn van terinzagelegging. Tevens wordt er op 13 januari 2010 van 20.00 uur tot 22.00 uur een inspraakavond gehouden in gemeenschapshuis De Kastanje, Hoofdstraat 62 te Liessel. Tijdens deze avond wordt een toelichting gegeven op de inhoud van het bestemmingsplan en tevens wordt ingezeten en belanghebbenden de gelegenheid geboden om het plan in te zien en erop te reageren.

Er is geen aanleiding om bij de voorbereiding van dit nieuwe bestemmingsplan een onafhankelijke instantie in de gelegenheid te stellen advies uit te brengen. Wel wordt, met inachtneming van artikel 3.1.1 Bro overleg gepleegd met onder andere de provincie Noord-Brabant, de VROM-Inspectie en waterschap Aa en Maas.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer H. Smit via ons algemene telefoonnummer: 0493-487711).

Naar boven