stcrt-2009-18951-001.png Ontwerpbestemmingsplan Maarssen aan de Vecht, partiële herziening

Burgemeester en wethouders maken bekend dat voor het gebied Maarssen aan de Vecht een ontwerpbestemmingsplan voor een partiële herziening ter inzage ligt.

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Maarssen aan de Vecht, partiële herziening’ heeft betrekking op verschillende locaties binnen het vigerende bestemmingsplan ‘Maarssen aan de Vecht’.

In deze partiële herziening zijn plandelen van het vigerende bestemmingsplan ‘Maarssen aan de Vecht’, waaraan door Gedeputeerde Staten van de provincie Utrecht (gedeeltelijk) goedkeuring is onthouden, gerepareerd. Daarnaast zijn in het ontwerpbestemmingsplan aanpassingen doorgevoerd ter herstel van enkele omissies en ingediende verzoeken.

Het ontwerpbestemmingsplan ligt met ingang van vrijdag 11 december 2009 tot en met donderdag 21 januari 2010 ter inzage. Gedurende deze termijn wordt een ieder in de gelegenheid gesteld schriftelijk (geen email) of mondeling een zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan in te dienen.

U kunt uw zienswijze richten aan: de gemeenteraad van Maarssen, Postbus 11, 3600 AA Maarssen, o.v.v. ‘ontwerpbestemmingsplan Maarssen aan de Vecht, partiële herziening’. Indien u uw zienswijze mondeling wilt indienen, verzoeken wij u contact op te nemen met de heer M. van Heugten onder telefoonnummer 0346-594647.

Het ontwerpbestemmingsplan ligt ter inzage bij de Centrale balie (infocentrum) in het gemeentehuis, Endelhovenlaan 1 te Maarssen en is in te zien op de gemeentelijke website.

Naar boven