stcrt-2009-18948-001.png Ontwerpbestemmingsplan ‘Landelijk Gebied’

Het ontwerpbestemmingsplan ligt ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening gedurende zes weken ter inzage met ingang van 11 december 2009.

Burgemeester en wethouders van Amstelveen maken, ingevolge het bepaalde in art. 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat in procedure wordt gebracht het ontwerpbestemmingsplan ‘Landelijk Gebied’.

Het ontwerpbestemmingsplan met bijbehorende kaarten, planregels en toelichting betreft de gronden globaal begrensd door: de Nesserlaan tot aan de zuid-oostelijke grens van de wijk Waardhuizen, vervolgens langs de oostelijke grens van de wijken Waardhuizen en Groenelaan tot Kruitmolen, langs de sloot direct ten zuiden van de Kruitmolen (met uitzondering van het golfbaanterrein). Daarna door het hart van de Amstel (tevens gemeentegrens met Ouder Amstel en de Ronde Venen) inclusief het Amsteleiland en Nes aan de Amstel tot aan Hollandse Dijk tot aan de Middenweg. Vanaf de Middenweg de noordelijke grens van het project AmstelGroen en van de Bovenkerkerweg tot aan de Nesserlaan.

Het ontwerpbestemmingsplan ligt ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening gedurende zes weken ter inzage met ingang van 11 december 2009.

Gedurende bovengenoemde termijn kan eenieder een zienswijze betreffende dit ontwerp bestemmingsplan schriftelijk bij het college van burgemeester en wethouders (postbus 4, 1180 BA Amstelveen) kenbaar maken.

Het ontwerpbestemmingsplan met bijbehorende stukken ligt voor eenieder ter inzage bij:

  • Bij de balie Bouwen en Vergunningen in het raadhuis (aanmelden via receptie) openingstijden balie: zie elders op deze pagina) én

  • In Amstelveen Informatie (centrale bibliotheek, Stadsplein 102), voor openingstijden www.amstelveen-bibliotheek.nl

  • Het ontwerpbestemmingsplan is gedurende de termijn van tervisielegging tevens te bekijken op internet via www.amstelveen.nl

De zienswijze kan naar keuze mondeling naar voren worden gebracht. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze dient u via het centrale nummer 020-540 4911 een afspraak te maken met de behandelend ambtenaar.

Amstelveen, 9 december 2009

Naar boven