stcrt-2009-18944-001.png Vaststelling wijzigingsplan bestemmingsplan ‘Abbekerk-Lambertschaag, Noordeinde 12’

Burgemeester en wethouders van Medemblik maken bekend dat zij het wijzigingsplan bestemmingsplan ‘Abbekerk-Lambertschaag, Noordeinde 12’ op 30 november 2009 hebben vastgesteld.

Het wijzigingsplan betreft het wijzigen van de bestemming ‘Bedrijfsdoeleinden’ in de bestemming ‘Woondoeleinden’.

Inzage

Het vastgestelde wijzigingsplan ligt met ingang van vrijdag 11 december 2009 tot en met donderdag 22 januari 2010 gedurende zes weken ter inzage aan de balie van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling in het gemeentehuis aan de Korteling 1 te Midwoud. Tevens is het vastgestelde wijzigingsplan in te zien op onze website www.medemblik.nl onder het onderwerp Ruimtelijke ordening – Ruimtelijke ordening – Procedures.

Beroep

Gedurende bovengenoemde termijn van zes weken kan tegen het vaststellingsbesluit van Burgemeester en Wethouders beroep worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag door:

  • Een belanghebbende die tijdig een zienswijze kenbaar heeft gemaakt bij het College van Burgemeester en Wethouders;

  • Een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zicht tijdig tot het College van Burgemeester en Wethouders te wenden.

Daarnaast kan een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State. De werking van het vaststellingsbesluit wordt dat in ieder geval opgeschort tot de beslissing door de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak op dat verzoek is genomen.

Naar boven