stcrt-2009-18937-001.png Ontwerpprojectbesluit ex art. 3.10 Wro en ontwerpbouwvergunning bedrijfsruimte De Hanenberg 9 Lottum

Burgemeester en wethouders van Horst aan de Maas maken bekend voornemens te zijn om een projectbesluit ex artikel 3.10 Wet ruimtelijke ordening te nemen en een bouwvergunning te verlenen voor:

  • De bouw van een bedrijfsruimte voor Ruud Vosbeek Holding BV, op de percelen kadastraal bekend gemeente Grubbenvorst, sectie H, nummers 78 en 81, plaatselijk bekend De Hanenberg 9 in Lottum.

Ingevolge artikel 3.11 Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 Algemene wet bestuursrecht ligt het ontwerpprojectbesluit en de ontwerpbouwvergunning met de bijbehorende stukken met ingang van 11 december 2009, tijdens de kantooruren, gedurende een periode van zes weken ter inzage in het gemeentehuis van Horst aan de Maas, Wilhelminaplein 6 in Horst. Het ontwerpbesluit en de bijbehorende stukken (behalve de bouwtekeningen behorend bij de ontwerpbouwvergunning) zijn tevens vanaf 11 december 2009 te raadplegen op onze website (www.horstaandemaas.nl).

Gedurende de periode van zes weken kunnen met betrekking tot het ontwerpbesluit tot het buiten toepassing verklaren van het bestemmingsplan middels het nemen van een projectbesluit en tegen het ontwerpbesluit tot verlening van bouwvergunning, mondeling of schriftelijk, gemotiveerde zienswijzen worden ingediend bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 6005, 5960 AA Horst.

Deze bekendmaking van het ontwerpprojectbesluit en de ontwerpbouwvergunning vindt, behalve in het huis-aan-huis blad en op de gemeentelijke website (www.horstaandemaas.nl), ook plaats in de Staatscourant

Horst, 10 december 2009

Burgemeester en wethouders van Horst aan de Maas,

C.H.C. van Rooij,

burgemeester.

A.P.M. ter Voert,

secretaris.

Naar boven