stcrt-2009-18919-001.png Ontwerpbestemmingsplan ‘Indische Buurt, 2e partiële herziening’

Burgemeester en wethouders maken bekend dat voor het gebied ‘Indische Buurt’ een 2e partiële herziening van het bestemmingsplan als ontwerp ter inzage ligt.

Met deze 2e partiële herziening worden enkele wijzigingen doorgevoerd in de bouwvoorschriften van het bestemmingsplan Indische Buurt. Ten eerste vindt correctie plaats van een bepaling omtrent de bebouwingsafstand tot kavelgrenzen. Een tweede aanpassing is de toevoeging van een (nog ontbrekende) bepaling voor de bouwhoogte van zogenoemde kunstwerken, zoals bruggen, viaducten en taluds. Voorts zijn bij deze herziening enkele bepalingen aangepast aan de eerder dit jaar vastgestelde Nota Kleine Bouw.

Het ontwerpbestemmingsplan ligt met ingang van maandag 14 december 2009 tot en met maandag 25 januari 2010, gedurende zes weken voor eenieder ter inzage bij de balie Vergunningen, Toezicht en Handhaving in het stadhuis (B-passage), Stadhuisplein 1. Voorts is het bestemmingsplan digitaal in te zien via www.almere.nl.

Gedurende de termijn dat het ontwerpbestemmingsplan ter inzage ligt, kan eenieder schriftelijk (geen e-mail) een zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad indienen. U kunt uw zienswijzen richten aan: de gemeenteraad van Almere, Antwoordnummer 600, 1300 VB Almere, o.v.v. Ontwerpbestemmingsplan ‘Indische Buurt, 2e partiële herziening’.

U kunt uw zienswijze ook mondeling indienen via de Dienst Stedelijke Ontwikkeling, afdeling Ruimtelijke Ordening en Milieubeleid (DSO/ROM) door contact op te nemen met het secretariaat van deze afdeling onder telefoonnummer 036-5484193. Voor vragen over het ontwerpbestemmingsplan verwijzen wij u ook naar dit nummer.

Naar boven