stcrt-2009-18894-001.png Ontwerpprojectbesluit voor het verbouwen van een schuur ten behoeve van een logiesgebouw/zorgboerderij op het perceel Piksenweg 15a te Hoge Hexel

Het college van burgemeester en wethouders is van plan een projectbesluit te nemen voor het verbouwen van een schuur tot logiesgebouw voor een zorgboerderij op het perceel, kadastraal bekend gemeente Wierden, sectie U, nummer 00275, plaatselijk bekend Piksenweg 15a te Hoge Hexel.

De aanvraag betreft het verbouwen van een schuur met een totale oppervlakte van 450 m2 tot logiesgebouw voor een zorgboerderij. Het plan is in strijd met het ter plaatse geldende bestemmingsplan. Het perceel is gelegen in het buitengebied. Hiervoor wordt een nieuw bestemmingsplan opgesteld, hierin is de realisatie van de zorgboerderij meegenomen. Het projectbesluit loopt daarop vooruit.

Het ontwerpprojectbesluit ligt met ingang van 10 december 2009 gedurende zes weken ter inzage bij het loket Bouwen en wonen in het gemeentehuis.

Zienswijze indienen: Tijdens de periode dat het plan ter inzage ligt kan iedereen zijn of haar zienswijze indienen tegen het ontwerpprojectbesluit. Een zienswijze kan op een aantal manieren ingediend worden:

  • Schriftelijk. Richt uw zienswijze aan het ‘Gemeente Wierden, College van burgemeester en wethouders, postbus 43, 7640 AA Wierden’.

  • Via de website. In dit geval kunt u gebruik maken van het formulier ‘Zienswijzen en bedenkingen’ dat u kunt vinden op onze website.

  • Mondeling. Hiervoor kunt u een afspraak maken bij het loket Bouwen en wonen (tel. 0546-580 838, e-mail: bouwenenwonen@wierden.nl).

Naar boven