stcrt-2009-18870-001.png Projectbesluit Kerklaan 19

Burgemeester en wethouders van de gemeente Stadskanaal hebben in de vergadering van 1 december 2009 het projectbesluit ‘Kerklaan 19’ vastgesteld. Dit projectbesluit maakt een bouwplan voor een woning aan de Kerklaan 19 mogelijk.

Waar kunt u het projectbesluit inzien?

Het projectbesluit ligt van woensdag 9 december 2009 tot woensdag 20 januari 2010, met uitzondering van de periode rond Kerst en Nieuwjaar, ter inzage bij de publieksbalie in het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 in Stadskanaal. Het projectbesluit is digitaal in te zien op onze website, www.stadskanaal.nl, rubriek Politiek & Organisatie, onderdeel bestemmingsplannen.

Beroep bij de Raad van State

Tijdens de periode waarin het projectbesluit ter inzage ligt, hebben de volgende personen (belanghebbenden) de mogelijkheid om beroep in te stellen:

  • Iedereen die tijdig een zienswijze tegen het ontwerpprojectbesluit kenbaar heeft gemaakt.

  • Diegenen die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest hun zienswijze tijdig kenbaar te maken.

U bent belanghebbende en wilt reageren?

Een beroepschrift kan tot 20 januari 2010 worden ingediend bij de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Voor de procedure is afdeling 3.3 van de Wet ruimtelijke ordening van toepassing.

Naar boven