stcrt-2009-18868-001.png Wjzigingsplan ‘Vronermeerweg 1’

Burgemeester en wethouders van Langedijk maken bekend dat zij voornemens zijn het wijzigingsplan ‘Vronermeerweg 1’ vast te stellen. Het wijzigingsplan richt zich op het verplaatsen van het restant van het bouwvlak in west-oostelijke richting ten behoeve van de uitbreiding van de bedrijfsruimte aan de Vronermeerweg 1, Sint Pancras waarbij de vorm van het bouwvlak wijzigt zonder dat dit in oppervlakte toeneemt. Deze wijzigingsbevoegdheid is opgenomen in het bestemmingsplan ‘Buitengebied en Koedijk’.

Inzage en zienswijzen

Bovengenoemd ontwerpwijzigingsplan ligt overeenkomstig het bepaalde in artikel 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening met ingang van de dag na deze publicatie gedurende zes weken ter inzage tijdens de openingsuren van de afdeling Veiligheid, Vergunningen en Handhaving in het gemeentehuis, Vroedschap 1, Zuid-Scharwoude.

Tijdens de periode dat het plan ter inzage ligt kunnen belanghebbenden zienswijzen indienen tegen het ontwerpwijzigingsplan door deze schriftelijk dan wel mondeling aan het college van burgemeester en wethouders kenbaar te maken.

Langedijk, 9 december 2009

Burgemeester en wethouders van Langedijk,

de secretaris,

E. Annaert.

De burgemeester,

J.F.N. Cornelisse.

Naar boven