stcrt-2009-18865-001.png Ontwerpbestemmingsplan Boechorst

Burgemeester en wethouders van Noordwijk maken bekend dat met ingang van 10 december 2009 gedurende zes weken (tot 21 januari 2010) gedurende de openingstijden, in de Gemeentewinkel van het gemeentehuis, Voorstraat 42 te Noordwijk, het ontwerpbestemmingsplan Boechorst voor eenieder ter inzage ligt.

Het ontwerpbestemmingsplan heeft betrekking op de grotendeels gerealiseerde woonwijk Boechorst, het aansluitende gebied het Everwijnpark en de bestaande woningen aan de Schiestraat.

Gedurende de termijn dat het ontwerpbestemmingsplan ter inzage ligt, kan iedereen schriftelijk (bij voorkeur) of mondeling een zienswijze indienen over het ontwerpbestemmingsplan. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, telefoon (071)-3660275.

Een schriftelijke zienswijze kan worden ingediend bij de gemeenteraad van Noordwijk, postbus 298, 2200 AG te Noordwijk.

De plannen zijn ook te raadplegen op de website van de gemeente Noordwijk (www.noordwijk.nl, en dan doorklikken naar gemeentelijke informatie → homepage → wonen en woonomgeving → plannen → bestemmingsplannen → ontwerpbestemmingsplan Boechorst).

Noordwijk, 9 december 2009

Burgemeester en wethouders van Noordwijk.

Naar boven