stcrt-2009-18857-001.png Ontwerpbestemmingsplan strandbebouwing

Burgemeester en wethouders van Noordwijk maken bekend dat met ingang van 1  december 2009 gedurende zes weken (tot 21 januari 2010) gedurende de openingstijden, in de Gemeentewinkel van het gemeentehuis, Voorstraat 42 te Noordwijk, het ontwerpbestemmingsplan Strandbebouwing voor eenieder ter inzage ligt.

Met het ontwerpbestemmingsplan wordt invulling gegeven aan de wettelijke verplichting om het door Burgemeester en wethouders op 3 maart 2009 vastgestelde projectbesluit ‘Strandbebouwing’ op te laten volgen door een bestemmingsplan. Het ontwerpbestemmingsplan Strandbebouwing voorziet, conform het genoemde projectbesluit, in de mogelijkheid om in een aantal zones op het strand jaar rond te exploiteren strandpaviljoens op te richten met een ruimere maatvoering.

Gedurende de termijn dat het ontwerpbestemmingsplan ter inzage ligt, kan iedereen schriftelijk (bij voorkeur) of mondeling een zienswijze indienen over het ontwerpbestemmingsplan. Echter, op grond van artikel 3.14 van de Wet ruimtelijke ordening kunnen, voorzover een ontwerp van een bestemmingsplan zijn grondslag vindt in een projectbesluit, geen zienswijzen worden ingediend die betrekking hebben op dat deel van het ontwerpbestemmingsplan dat zijn grondslag vindt in het projectbesluit.

Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, telefoon (071) 366 02 75.

Een schriftelijke zienswijze kan worden ingediend bij de gemeenteraad van Noordwijk, postbus 298, 2200 AG te Noordwijk.

De plannen zijn ook te raadplegen op de website van de gemeente Noordwijk (www.noordwijk.nl , en dan doorklikken naar gemeentelijke informatie → homepage → wonen en woonomgeving → plannen → bestemmingsplannen → ontwerpbestemmingsplan Strandbebouwing).

Noordwijk, 9 december 2009

Burgemeester en wethouders van Noordwijk.

Naar boven