stcrt-2009-18846-001.png Bestemmingsplan Hees-Heseveld - 14 (kassencomplex van de Water) gewijzigd vastgesteld

De gemeenteraad heeft bij besluit van 4 november 2009 (175/2009) het volgende bestemmingsplan gewijzigd vastgesteld:

  • Hees-Heseveld - 14 (kassencomplex van de Water), realisatie van een park in aansluiting op de bestaande parken en groengebieden in Nijmegen West.

Het perceel betreft voornamelijk een (tuinbouw)kassencomplex en wordt aan de noordzijde begrensd door Wolfskuilseweg 200, aan de zuidzijde door de percelen van Schependomlaan 38 t/m 46 en aan de oostzijde door de percelen van de Oscar Carréstraat 54 t/m 60. Aan de westzijde grenst het perceel van het kassencomplex aan een openbare groenstrook.

Het gaat om de volgende wijzigingen:

  • Toelichting: paragraaf Natuur en Landschap, Lucht en de Financiële paragraaf zijn gewijzigd;

  • Regels: de mogelijkheid voor het realiseren van jongerenontmoetings-plaatsen is er uit gehaald;

  • Regels: onder artikel 4.2.2 b1 en 4.4.2b ‘(beoordeling gemeente)’ toegevoegd.

Met ingang van 10 december 2009 ligt het bestemmingsplan gedurende zes weken ter inzage bij het gemeentelijk informatiecentrum Open Huis in de Stadswinkel aan de Mariënburg 75.

Degenen die het met het bovenstaande besluit(en) niet eens zijn en die in de voorprocedure tijdig hun zienswijze hebben ingediend alsmede de belanghebbenden die niet verweten kan worden geen zienswijze te hebben ingediend, kunnen t/m woensdag 20 januari 2010 (zes weken) beroep indienen bij de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

Voorlopige voorziening artikel 8.4 Wet ruimtelijke ordening

Het indienen van een beroepschrift betekent niet dat het vastgestelde gewijzigde bestemmingsplan niet in werking kan treden. Indien u het besluit tot inwerkingtreding wilt opschorten kunt u een voorlopige voorziening aanvragen. Een gemotiveerd verzoek hiertoe richt u aan de voorzitter van de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA, ’s-Gravenhage.

Naar boven