stcrt-2009-18738-001.png Vastgestelde bestemmingsplannen Duffeltdijk 4 en St. Hubertusweg 9−11

Burgemeester en wethouders van de gemeente Ubbergen maken, overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat de gemeenteraad op 26 november 2009 de bestemmingsplannen ‘Duffeltdijk 4’ en ‘St. Hubertusweg 9−11’ ongewijzigd heeft vastgesteld.

Omschrijving

Het bestemmingsplan ‘Duffeltdijk 4’ voorziet in de mogelijkheid om het voormalige bedrijfspand aan de Duffeltdijk 4 te splitsen in 3 woningen.

Het bestemmingsplan ‘St. Hubertusweg 9−11’ voorziet in een regeling om een gedeelte van de voormalige bedrijfsgronden te bestemmen voor woondoeleinden (voormalige bedrijfswoning). Het andere gedeelte (voormalig tuincentrum) van de gronden wordt bestemd voor Agrarisch gebied met landschappelijke waarden.

Procedure

De bestemmingsplannen liggen vanaf 11 december 2009 gedurende zes weken ter inzage (tot en met 21 januari 2010) bij de receptie van het gemeentehuis (Rijksstraatweg 139 te Beek). Ook kunt u het plan digitaal raadplegen via de gemeentelijke website (www.ubbergen.nl).

Een belanghebbende die tijdig een zienswijze naar voren heeft gebracht, alsmede een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij geen zienswijze naar voren heeft gebracht, kan gedurende de termijn van terinzageligging beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Tevens kan binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

De besluiten tot vaststelling treden daags na afloop van de beroepstermijn in werking. Als binnen de beroepstermijn een voorzoek om voorlopige voorziening is ingediend treedt het besluit niet in werking, voordat op dat verzoek is beslist. Aan het instellen van beroep en het indienen van een verzoek om voorziening zijn kosten (griffierechten) verbonden. De hoogte van de griffierechten kunt u opvragen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Naar boven